Manchester United-fans lurer på hvem Zion Suzuki er

0
317
Zion Suzuki

En ting er sikkert, det Zion Suzuki er et fett navn på en keeper, men kansje enda fetere hvis han hadde vært en superrask ving. – Den 20 år gamle japanske keeperen som er født i Little Rock, Arkansas gjort seg bemerket i den japanske ligaen med en rekke svært spektakulære redninger.

Det er keeperkaos på Old trafford om dagen førstekeeper David de Gea har forlatt klubben etter 12 år uten at den opplagte etterfølgeren Dean Henderson er tenkt som arvtager. – Likevel holder de igjen en overgang til Nottingham Forest i det tilfelle at overgangen for Inter Milan keeper Andre Onana går i vasken.

Les: Sprenger egen 100 millioner euro grense om nødvendig

Tiden løper samtidig som er jobbes intenst, så pass intenst at som Fabrizio Romano melder snakker Manchester United med den japanske keeperen Zion Suzuki som et mulig andrevalg, men de har foreløpig ikke startet samtaler med hans klubb Urawa Reds Diamonds.

Les: Liste over spillere som ville vunnet Ballon d’Or hvis Lionel Messi og Cristiano Ronaldo ikke eksisterte

Den japanske storklubben har vunnet J-League fem ganger, Keiserpokalen seks ganger og AFC Champions League to ganger.

20 år gamle Zion Suzuki flyttet tidlig opp til A-laget, allerede i februar 2019 bare 16 år gammel.

Manchester United-fans har begynt å finne veien til Suzuki sin Instagram profil. – En kommenterer: «No clue who you are but welcome to united 🔥🔥🔥»

Manchester United har forleøpig ikke snakket med klubben, kun spillerens representanter. Det fordi de er opptatt med en overgang for Andre Onana.

Les: Benjamin Mendy er frikjent for alle anklager

Ingen artikler å vise