Luke Shaw kommer tilbake til troppen

0
210
United we are. (foto: united, twitter)

Manchester United-manager Erik ten Hag forventer at et av hans sterkeste kort Luke Shaw kommer tilbake til troppen i møte mot Liverpool søndag. – 27-åringen har vært oppsiktsvekkende denne sesongen, både som venstreback og midtstopper, men skremte fansen skikkelig da han fikk en smell i Carabao Cup-finalen og og måtte stå over FA-cupseieren over West Ham United på onsdag.

Heldigvis for Manchester United er Shaw tilbake i trening og Ten Hag er sikker på at han vil være tilgjengelig «Jeg tror vi vil ha spillere tilbake,» sa Ten Hag på sin pressekonferanse før kampen. «[Mot West Ham] Luke Shaw var ikke tilgjengelig, så vi forventer at han kommer tilbake.

Les: Liverpool og Chelsea i samtaler om spillerkjøp

«Sancho var syk, men vi må vente og se hvordan det utvikler seg, men jeg tror han kan være [tilgjengelig] også.»

Ten Hag var opptatt av å unngå å snakke om Liverpool og kjempet i stedet for å holde fokus på sin pressekonferanse på United, selv om han erkjente utfordringen med å reise til Anfield.

«Det er selvfølgelig en test,» innrømmet Ten Hag. «Men vi møter Liverpool og vi gleder oss virkelig, jeg vet at disse spillerne, troppen min, laget mitt vil være forberedt på å gå og kjempe, gå med selvtillit, men vi vet at det kommer til å bli vanskelig.

«Vi vet at vi må lide, vi må ofre for å få et godt resultat.»

På spørsmål om hans tanker rundt Liverpools kamp denne sesongen, understreket sjefen: «Jeg snakker ikke om Liverpool, det er ikke mitt ansvar.

«Jeg har nok å gjøre i Carrington, jeg har nok å gjøre med Manchester United, så jeg må forholde meg til Manchester Uniteds prestasjon, og det er alt jeg er klar over og hvor jeg legger all min innsats.»

SISTE: Stjerne forlater Liverpool til sommeren!

Manchester United ligger på 3.plass med 49.poeng mens Liverpool har 39.poeng på 6.plass. – Begge lag har spilt 24 kamper.

Ingen artikler å vise