Liverpool og Chelsea diskuterer

0
169
Skuer utover troppen, men ser for få midtbanespillere. (foto: liverpool, twitter)

Det skal allerede være samtaler mellom de to rivalene om et avtale til sommeren.

Liverpool og Chelsea diskuterer allerede muligheten for å komme til enighet for midtbanespilleren Mason Mount.

Det er ifølge den tidligere Liverpool-angriperen Stan Collymore, som har kommet med en oppdatering om Chelsea-spillerens situasjon. Midtbanespiilleren kan noe overraskende være på vei til Anfield senere i år.

SISTE: Stjerne forlater Liverpool til sommeren!

Mount er uten kontrakt på Stamford Bridge neste sommer, og med midtbanespilleren som ennå ikke har signert en kontraktsforlengelse, er fremtiden hans svært usikker.

Blir ikke enige om ny kontrakt på Stamford Bridge

24-åringen er ønsket av Jurgen Klopp og har vært liket bort fra London denne sesongen, og ifølge Collymore er disse rapportene mer enn bare rykter.

LES: Barcelona-legende kan ta med seg superstjerne til Chelsea!

«Jeg har blitt fortalt av to veldig pålitelige personer, hvorav den ene er en person som kjenner Mason Mount personlig, at ryktet om at han skal til Liverpool denne sommeren er veldig aktuelt,» sa Collymore i et eksklusivt intervju.

Det er allerede diskutert i begge klubber. Men det er fortsatt mye som skal avgjøres, spesielt i Chelsea, som ønsker å beholde Mount.

Siden han ble flyttet opp til førstelaget tilbake i 2019, har Mount spilt 192 kamper, i alle konkurranser og bidratt til 70 mål.

Ingen artikler å vise