Kylian Mbappé ønsker exit på en gratis overgang

0
126
Neymar og Kylian Mbappe ser ut til å være gode venner!

Paris Saint-Germain har utagert mot beslutningene til spilleren Kylian Mbappé. Nå får man bare undre på om hans exit vil koste han en hel dags- eller ukelønn.

Den franske superstjernen Kylian Mbappe er tilbake på laget til Paris Saint-Germain, og bøtter inn mål, etter at konfliktnivået har dempet seg.

Fortsatt er det ikke snakk om en forlengelse, men Mbappe har gjort det litt mindre dyrt for PSG å miste han neste sommer. 90min melder at han er klar til å oppgi en lojalitetsbonus på 80 millioner euro som tikker inn i denne sesongen.

Les: Var egentlig ikke klar til å forlate Manchester City

Avtalen som ble underskrivet i fjor sommer er ikke verdt papiret den står på ettersom Mbappe gjorde det klart han ikke kom til å benytte seg av sin side av den gjensidige opsjon på å forlenge sin nåværende kontrakt til 2025.

Nå er han på vei til å forlate ved slutten av sesongen på en gratis overgang.

Franskmannens avgjørelse ble møtt med raseri av PSG, til det punktet hvor han ble forvist ham fra førstelaget mens klubben prøvde å selge til høystbydende. PSG aksepterte et verdensrekordovergangstilbud fra Al Hilal verdt 300 millioner euro, men han snakket ikke engang med den saudiske Pro League-laget.

Mbappes holdning har alltid vært at han ønsket å spille ut denne sesongen med PSG før han dro, men de franske gigantene har insistert på at de ikke ønsket å miste ham gratis. PSG-president Nasser Al-Khelaifi til og med fortalte Mbappe at han ikke ville bruke en PSG-skjorte igjen under samtaler med moren og agent Fayza Lamari.

For å roe stemningen har Mbappe gått med på å frafalle en bonus på €80 millioner som han skal ha i løpet av denne sesongen, noe som faktisk vil bety en besparelse på €100 millioner for PSG.

Med Mbappe også nå tilbake i folden på banen, er Al-Khelaifi igjen full av lovord om sin stjernespiss: «Kylian Mbappe er en utrolig spiller og en fantastisk person. Og PSG-laget, på og utenfor banen, har aldri vært så forent.»

Les: Noe helt nytt og revolusjonerende har skjedd hos PSG!

Men mens spilleren fortsatt insisterer på at han ikke vil signere en ny kontrakt, (noe han også gjorde i fjor sommer) går dagene. – Den som venter får se!.

PSG har i likhet med Norge to nominerte til Ballon d’Or.

Ingen artikler å vise