Krever fallskjerm på 200 millioner

0
497

Lenge har Manchester United prøvd seg på å selge Harry Maguire som de kjøpte av Leicester sommeren 2019 for 87 millioner euro. – Men forsøkene har strandet på at ingen andre klubber er villige til å betale lønna som er på imponerende 9,875 millioner pund i året.

Ex Manchester United kaptein Harry Maguire er tilbudt 6 millioner pund for å kompensere for redusert lønning ved en overgang til West Ham. – Men blir det ikke så enkelt.

Akkurat som med Nottingham Forest sitt kjøp av Dean Henderson er nå tiden i ferd med å løpe ut på grunn av manglende avklaring fra Manchester United.

Telegraph melder at West Ham som har lagt inn og fått akseptert et bud på Harry Maguire vurderer å trekke seg fra en overgang fordi avtalen trekker ut så mye i tid. West Ham har budt 30 millioner pund og nå krever Harry Maguire halvparten.

Les: Cardiff City-president Mehmet Dalman til BBC: – Manchester United kommer til å annonsere salget til mellom 7,2-7,3 milliarder pund

I dag melder Sky Sports grunnen til at det ikke er så enkelt å få solgt Harry Maguire. – 30 åringen krever nemlig 15 millioner pund, omtrent 200 millioner kroner, i fallskjerm.

Harry Maguire ble fratatt kapteinsbindet i Manchester United før denne sesongen og gitt til Bruno Fernandes. Som så ofte de siste par årene måtte han se hele Premier League-premieren mot Wolverhampton fra innbytterbenken.

Les: Bekreftet: Pochettino har fått sin ønskespiller

Ingen artikler å vise