Klubben som tapte 7-0 mot Liverpool

0
286
God stemning hos Barca på tross av økonomisk shitstorm. (foto: barca, twitter)

Klubben som tapte 7-0 mot Liverpool på søndag sendte Xavi og Barcelona ut av moroa i Europa. Nå handler alt om La Liga og returkampen i Copa del Reys semifinale mot Real Madrid. Selv om Barca har en komfortabel ledelse på Real Madrid i ligaen på ni poeng er det ikke garanti for at sesongen ender med en tittel. Så hva skjer med Xavi hvis Barcelona går inn i sommeren uten trofeer?

Vi har tidligere sett hvordan usikkerhet om treneres fremtid påvirker hele laget og de sportslige resultatene. Etter år med vingling, skal klubbpresident Laporta ikke gjøre samme feil med Xavi.

LES: Sky Sports: Arsenal må konkurrere med ni klubber om ettertraktet free agent

-Jeg vil forlenge med Xavi, selv om vi ikke vinner La Liga. Jeg vil gjerne gi beskjeden, så han har har ro til å fokusere på det han skal, begynner Laporta ifølge Marca.

-Han har spilt her og vet presis hvilken stil Barcelona skal spille med. Han kjenner også til vår økonomiske situasjon, og spør ikke om ville ting, sier klubbpresidenten.

Bærer Barca-genet og aksepterer at klubben skal gjennom en økonomisk shitstorm. Høres ut som den perfekte treneren for Barcelona.

LES OGSÅ: Henter sportsdirektør fra en av Bundesligas mest kaotiske klubber

Smart trekk av Laporta, nå kan det jobbes for det lange løpet.

Ingen artikler å vise