Kanskje Steven Gerrard er lederen

0
177
Steven Gerrard

Zinedine Zidane, Thomas Tuchel. To trenere som har vunnet Champions League, tittelen PSG-eierne sprøyter milliarder inn i troppen sin for å vinne. Zidane var en gjenganger foran trofé-bordet etter Champions League-finaler med Real, Tuchel vant tittelen sesongen etter han ble sparket hos PSG. Så hvor passer Steven Gerrard inn i dette bildet?

De to første er sterke kandidater til å få styr på PSG (i forhold til eiernes forventninger til avkastning på vanvittige investeringer), Stevie, er i følge en skotsk avis på samme liste.

LES: Evening Standard: Zaha ferdig hos Palace – fire klubber har skjøvet tilbud over bordet

Scottish Express Sport har tydeligvis valgt å følge Gerrard etter suksessen med Rangers, 2018-21. Celtic ble med Liverpool-ikonets ledelse vippet ned fra tronen i Scottish Premiership, så stakk Gerrard ved første og beste anledning til Premier League. Aston Villa-oppholdet ble så som så, siste del av forrige sesong var energisk med solide resultater, starten på denne sesongen ble langt under forventningene til Villa-eierne.

To seire på de 12 første ligakampene, sparken i oktober.

Nå hevder den skotske avisen at Gerrard er på ønskelista til PSG-eierne over potensielle erstattere for Galtier.

LES OGSÅ: Queens Park Rangers henter inn klubbens tidligere rockestjerne som ny manager

Det er notert. Kanskje en Steven Gerrard er lederen som får den superstjernetunge troppen til PSG å dra lasset som et lag? De har jo testet Tuchel, Pochettino og Galtier de siste sesongene uten at det har blitt suksess i Champions League.

En Steven Gerrard som PSG-trener høres usannsynlig ut, men vi har sluttet å bli overrasket over alt som ikke skal skje i fotballens verden – som skjer.

Ingen artikler å vise