Ikke akkurat en drømmedebut

0
361

Manchester United vant 3 – 1 mot Lens i en vennskapskamp, som også var André Onana sin debut for de røde djevlene. – Rapporter fra treningsfeltet var gode, samtidig som det spedde seg en usikkerhet blant sjefer og spillere.

Florian Sotoca sendte franskmennene i ledelsen med en kanonkule fra rett over midtbanen etter 23 minutter. Ballen gikk i en bue over André Onana og inn i nettet bak kameruneren.

Vertene slo imidlertid knallhardt tilbake etter pause da Antony først spilte Marcus Rashford gjennom på deres første mål, før han selv fullførte snuoperasjonen fem minutter senere. Det endte 3 – 1 etter Casemiro stanget inn et mål på Manchester Uniteds tredje forsøk på et frispark fra Rashford.

Les på Sporten: Åpner for spektakulært Premier League-comeback

Alle var fornøyde med kampen, men…. usikkerheten som Manchester United betalte 52,5 millioner euro for å fjerne ligger der fortsatt og ulmer.

Har bare Tom Heaton og Dean Henderson i bakhånd hvis tabbene fortsetter

Nottingham Forest trodde de skulle få fart på forhandlingene om en overgang for keeper Dean Henderson etter at Manchester United fullførte overgangen av Andre Onana fra Inter Milan. – Serie A klubben kunne cashe inn en gevinst på 52,4 millioner euro etter de selv hentet den 27 år gamle keeperen for kroner null fra Ajax i fjor sommer.

Ertatteren for førstekeeper David de Gea som sluttet etter 12 år i klubben var på plass. Dean Henderson, som var på utlån hos nettopp Nottingham Forest sist sesong er ikke keen på å være andrekeeper for noen, men så lenge det var stor usikkerhet rundt Manchester Uniteds førstekeeper ønsket ikke manager Erik ten Hag å slippe flere keeperresurser.

Les: Nyslått kaptein Aron Dønnum dilter ikke etter Ronny Deila

Selv om Manchester United vant vennskapskampen mot Lens i dag 3 – 1 har ikke sesongoppkjøringen vært optimal. De røde djevlene har tapt for Real Madrid og Borussia Dortmund til og med mot League two laget Wrexham gikk de på et tap. (stilte ungt og lovende)

Etter å ha sett Andre Onana spille for Manchester United på trening og i kamp har man registrert han ikke er 100% hele tiden. Han gjør feil som kan tilskrives at han er ny og usikker, men det er feil like fullt.

Tom Heaton og Dean Henderson er for øyeblikket reservealternativene for manager Erik ten Hag, men sistnevnte vært på vent for en exit en stund. – Tanken har lenge vært å se på en eller to nye reservekeepere og la Dean Henderson gå og være førstekeeper et annet sted.

Les på Radiosporten: Landslagsspiller reiser nedover divisjonssystemet for å spille for Wrexham

Toget har gått!

Nottingham Forest er lei av å vente, dessuten føler de 20 millioner pund som Manchester United krever er for myes. De retter nå oppmerksomheten mot Arsenal-keeper Matt Turner.

Fra å være en «sikker» overgang for 26 åringen ser det hele mer fjernt ut nå, siden Forest har lagt inn et åpningsbud for å signere Turner fra Gunners.

Arsenal er for tiden i sluttforhandlinger med Brentford om David Raya, og ankomsten hans kan komme sammen med at Turner flytter til City Ground.

Steve Coopers lag prøvde nylig å signere den engelske landslagsspilleren på et nyttlån med en forpliktelse til å kjøpe hvis han gjør et visst antall kamper. Forslaget ble avvist av de røde djevlene, som foretrekker en straight-cash-avtale, hvis de vil selge overhodet.

Overgangsvinduet stenger 1.september de gir manager Erik ten Hag mulighet til å finne ut om han stoler fullt og helt på Andre Onana, eller om han har tenkt til å gi sin nykjøpte keeper kamp fra klubbens «evige» keeperkronprins.

Les på F7: Nå har du mulighet til å bevise du er en «gangster»

Ingen artikler å vise