I samtaler om en tredje runde i kongens klubb

0
236

Da Zinedine Zidane forlot Real Madrid i 2021 for sin andre gang, hadde han vunnet alt som kunne vinnes kan – flere ganger. Etter en velfortjent og lengre ferie siktet han seg inn mot den neste naturlige jobben for den franske legenden: trenerjobben for Les Bleus. Didier Deschamps nektet å forlate jobben, daværende president for det franske fotballforbundet sørget for å holde Zidane langt unna jobben. Så hva gjør Zidane nå?

Vi forventet Zidane ville dukket opp for å lede PSG, men Zizou har holdt seg unna. Franskmannen ble sterkt linket til diverse trenerjobber i Premier League, men ingen Zidane entret balløya.

LES: Sky Sports: Selger en av de største stjernene

Ifølge Foot Mercato har Zidane fått en telefon fra en gammel kjenning. Med Carlo Ancelotti på en mulig exit for å ta over landslagstrenerjobben for Brasil, har Real Madrid igjen tatt kontakt med Zidane.

Det franske mediet hevder samtaler er gjennomført mellom Zidane og Real Madrid. Få, om ingen trodde vi ville få se franskmannen tilbake på San Bernabeu, men etter at landslagsjobben hos Frankrike røk, er det ikke lenger umulig med en tredje runde hos Real. Vi tipper to års ferie holder for Zidane, en retur for runde tre er ikke lenger en umulighet.

LES OGSÅ: to midtbanespillere på Chelsea-blokka til Pochettino

Ingen artikler å vise