Herbert Hainer og Oliver Kahn sikkert ikke vil innrømme det

0
261
Tottenhams kapteiner

Selv om ikke de to mektigste personene i Bayern München Herbert Hainer og Oliver Kahn sikkert ikke vil innrømme det er savnet etter deres polske superstjerne Robert Lewandowski stort. – År ut og år inn har han levert mellom 40 og 50 mål for Bundesliga-giganten. En av få som har lignende statistikk å vise til er Tottenham sin store stjerne Harry Kane.

Det har lenge vært tydelig at Manchester United har behov for en ren spiss, de siste dagene har vi kunne registrere at sjefene på Old Trafford planlegger for et bud på 90 millioner euro som er rett over en milliard kroner.

Les: Football-Insider: Fire spisser igjen på shortlist hos United

Todofichajes skriver i dag at de tyske gigantene har Tottenham-spissen som sin førsteprioritet denne sommeren og at de er villige til å gjøre Harry Kane til den dyreste signeringen i klubbens historie. 110 millioner euro eller omtrent 1,3 milliarder og dermed langt over det Manchester United er klare for å gi.

Bayern München har hatt Harry Kane på radaren i flere år, men før Robert Lewandowski i fjor sommer dro til Barcelona har de ikke vært villige til å betale tilstrekkelig. – Tottenham som virkelig har bundet Kane til masten de siste årene har bare avtale frem til sommeren 2024, det betyr i praksis, med mindre de får til en forlengelse de må selge i år.

En som har gjort livet levelig denne sesongen for manager Julian Nagelsmann er Eric Maxim Choupo-Moting som har hatt en nesten overnaturlig opptur denne sesongen. Kamerun spissen har scoret ni mål på 16 Bundesliga-kamper og er belønnet med en ny kontrakt.

LES: Barcelona må selge noen av sine største stjerner, kan velge Robert Lewandowski og Frenkie de Jong

Sportsdirektør Hasan Salihamidzic ble nylig spurt om klubbens påståtte interesse for Kane og om Choupo-Motings fornyelse ville påvirke en avtale: «Vi er glade for at vi har Choupo. Jeg kan ikke si hva som vil skje til sommeren ennå,» sa han til Sky Sports Germany. «Ingenting, det er tull. Det er ikke vår vurdering i det hele tatt.

«Først og fremst forlenget vi Choupo. Jeg håper han er den samme, fortsett, fortsett å score og så får vi se.»

Spurs’ målscorer gjennom tidene har også lyst til å bli tidens målscorer i Premier League, det legger en demper på lysten til å dra til Tyskland.

Ingen artikler å vise