Har allerede startet planleggingen av Manchester City exit

0
352
Erling Braut Haaland (Instagram)

Jeg må innrømme jeg ikke helt skjønner vitsen med alt kaoset som agenter driver med, men det er vel en del av spillet. Etter bare litt over et halv år som Manchester City-spiller rykket Erling Braut Haaland ut i media og forteller at planene for en exit fra Etihad er under utarbeidelse.

Introduksjonen av Haaland i Premier League har vært intet mindre enn fantastisk. 33 mål på like mange kamper er rett og slett unikt. – Folk rundt han har rimelig konsekvent flørtet med ideen om å la 22-åringen teste seg selv i så mange forskjellige ligaer som mulig.

Les: Liverpool og Chelsea i samtaler om spillerkjøp

Pappa Alfie Haaland har flere ganger omtalt Los Blancos er deres tredje beste alternativ bak City og Bayern München. – Og nå jobbes det altså med planer om Real Madrid.

Agent Rafaela Pimenta forteller på FT Business of Football-toppmøtet: «Det er Premier League. Og det er Real Madrid. Og Real Madrid har noe eget som gjør det til drømmelandet for spillerne

«Madrid holder denne magien i gang. De har ikke ligaen, men de har Champions League.»

Pimenta fortsatte med fortellingen om at Haalands opphold hos City kanskje ikke blir langvarig, og innrømmet at byrået hennes allerede jobber med en langsiktig plan for spissens fremtid.

«I mitt byrå prøver vi å lage en plan,» forklarte Pimenta. «Vi må lage en plan. Vi må ha et mål. Kanskje vi ikke vil oppnå det, men hvis vi ikke vet hvor vi skal, kommer vi ikke dit.

«Når vi har en spiller, legger vi planer. Selv om spilleren er 15 år gammel. Vi planlegger karrierebanen hans. Da jeg begynte i denne bransjen, hvis jeg ville si til en spiller «Jeg tar deg med til England ‘ det første de ville si ville være «hva gjorde jeg galt? Hvorfor liker du meg ikke?»

«Men nå, hvis jeg spør en spiller ‘hva er målet ditt?’ vil han si Premier League. Han sier ikke City, Chelsea eller Arsenal, men Premier League.»

Pimenta fortsatte: «Den dagen markedet [overføringsvinduet] avsluttes, er dagen jeg begynner å besøke klubber for å snakke om spillere, for å se hva som kan være i fremtiden. Vi er i februar, jeg har allerede vært på klubbrunder fire ganger i år.

«Det er så mange forskjellige klubber, vi kan studere, hvem som skal trekke seg, hvem som blir gammel, hvem som er skadet, hvem som gjør det dårlig. Kanskje dette vil skje der. Det er som et sjakkspill og du prøver å forutse neste trekk.»

SISTE: Stjerne forlater Liverpool til sommeren!

Ingen artikler å vise