Håper på kvantumsrabatt ved kjøp av både André Onana og Lautaro Martinez

0
554
Lautaro Martinez

Den argentinske spissen Lautaro Martinez er ifølge Transfermarkt verdt 80 millioner euro og den tidligere Ajax keeperen André Onana klatrer oppover igjen og er oppe i 20 millioner euro. Deres klubb Inter Milan er ikke enig i den vurderingen.

Football Insider melder at Lautaro Martinez sammen med André Onana befinner seg høyt oppe på ønskelisten til Todd Boehly denne sommeren. – Håpet skal være at et samlet bud, på to av Europas mest ettertrakede spillere skal overbevise Inter Milan om å gi en liten rabatt.

Les: Prislappen til Maguire styrte

Mens ingen andre klubber ville ta i Ajax-keeper André Onana med illtang så tok Inter Milan sjansen. – De var klar over utestengelsen på grunn av doping, (ble trodd i at medisinen som inneholdt stoff som står på dopinglista ble inntatt ved en inkurie og fikk redusert lengden på utestengelsen) de var klar over hans litt eplekjekke holdning og varierende form grunnen problemer på privaten.

Ajax ville gjerne forlenge med sin 27 år gamle keeper, men på grunn av gjentate forsøk på å selge valgte André Onana å la kontrakten gå ut på dato og tilby seg til Inter.

Les: Millionbud på månedens unge spiller i Eliteserien

André Onana har stått mål som en løve denne sesongen, flere ganger har han reddet svært viktige poeng i kampen om topp fire i Serie A. Inter Milan som fortsatt har anstrengt økonomi kan nå fylle opp kontoen fra Premier League hvis de vil.

Chelsea som har hatt keeproproblemer i mange år har lagt inn et bud på 40 millioner pund, (litt over en halv milliard på norsk) for å komme sine konkurrenter i forkjøpet. Manchester United som enda ikke har forlenget med sin førstekeeper David de Gea på grunn av krangel om lønn følger også med på André Onana.

Daily Mail skriver at budet fra Chelsea er ganske nøyaktig 10 millioner pund mindre enn det Inter Milan krever for å begynne å snakke. Lautaro Martinez er priset langt høyere det snakkes om mellom 120 og 140 millioner euro.

Chelsea skal ifølge Sky Sports forsøke seg på et bud på 150 millioner euro for begge. Sjefene på Stamford Brigde skal tidlilgere ha forsøkt å tilby keeper Kepa Arrizabalaga som en del av en deal, noe som Inte Milan ikke er interresert i.

Les: Brasiliansk stortalent blir med James Milner inn døra hos Brighton

André Onanas kontrakt med Inter løper til 2027. Han har spilt 35 kamper for Inter og spilt 34 landskamper med Kamerun.

Ingen artikler å vise