General Motors kaster seg inn i Formel 1 sirkuset med Cadillac

0
281

Nå er det ti Formel 1 lag, men om kun kort tid er det med stor sannsynlighet ellevere. – Det amerikanske gigantiske bilkonsernet General Motors som omsetter for 130 milliarder dollar kaster seg inn i Formel 1 sirkuset med sitt ikoniske bilmerke Cadillac.

Bilmerket som mer er kjent for komfort og god kvalitet og ikke fart skal nå riste av seg «gammelmann» image og satse på fart!!

I går annonserte General Motors og Andretti Autosport annonserte at de går sammen om å starte et nytt Formel 1-lag som skal hete «Andretti Cadilac». «I dag er det første steget på den historiske veien til at General Motors forhåpentligvis blir med i Formel 1, sa GM-president Mark Reuss i pressemeldingen.

Les: Vil ha inn målgarantist for å redde sesongen

«Andretti Cadillac» vil i så fall bli det andre amerikanske laget i Formel 1 sammen med Haas racingteam. Feltet må også da øke fra dagens ti til elleve konstruktører.

Det er imidlertid uklart når det nye racingteamet blir å se på banen for første gang. Teamsjef Michael Andretti, tidligere Formel 1-fører for McLaren, uttalte at de kommer til å gjøre sin inntreden i sporten «så fort det gir mening.»

President for Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), Mohammed bin Sulayem, tvitret etter pressekonferansen at han ønsker amerikanerne hjertelig velkommen.

SISTE: Tre Premier League-klubber jakter United-forsvarer

Tidligere i uken opplyste FIA-presidenten at de ønsket å øke til elleve Formel 1-lag.

Ingen artikler å vise