Før storkampen mot Real Madrid

0
306
(foto: liverpool, twitter)

Liverpool møter Real Madrid på Anfield i dagi første runde av sluttspillet i Champions League.

Jurgen Klopp sier det er en sjanse for at Darwin Nunez vil være klar til å starte Liverpools Champions League-oppgjør mot Real Madrid tirsdag.

The Times: Graham Potter risikerer sparken denne uka

Den uruguayanske spissen ble byttet ut like før timen i Liverpools Premier League-seier mot Newcastle på lørdag, etter å ha scoret sitt 11. mål for sesongen. De fryktet at den energiske angrepsspilleren ville bli ute stund med en skulderskade, men Klopp har antydet at 23-åringen kan rekke 16-delsfinale på Anfield i morgen.

Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse da han ble spurt om en oppdatering på Nunez: «Det er en sjanse. Vi må se hvordan han er i dag. Etter det tar vi en avgjørelse.»

SISTE: Ettertraktet spiss bekrefter at han forlater klubben etter sesongen

Liverpool vil gjerne ha revansje etter tapet i fjorårets Champions League-finale mot Real Madrid. Vinicius Junior scoret det eneste målet i den kampen.

På spørsmål om hvordan Liverpool skal forsvare seg bedre mot Vinicius Junior denne gangen, sa Klopp:

«Du prøver å stoppe pasninger til dem, men problemet vi har er om du kan forsvare deg mot Vinicius ordentlig, så er det Benzema eller Rodrygo eller hvem som helst. Så er det Modric. De har spillere i verdensklasse. Vi må forsvare oss mot dem kollektivt.

Ingen artikler å vise