Distraksjonen førte til at han mistet jobben

0
78
Uromomentet. (foto: united, twitter)

Den gamle treneren til Manchester United gikk gjennom mye i sin tid på laget. Planer som i utgangspunktet skulle drive laget til topps, endret seg fort da stjerneskuddet Ronaldo ble med i gjengen.

Ole Gunnar Solskjær var i god rute med sesongoppkjøring mot 2020/21-sesongen og i gang med sesongen. United-manageren hadde utrettet mye siden han ble kastet inn som vikar før juleferien i 2018. Så endret alt seg da Alex Ferguson og gjengen presset på for at Cristiano Ronaldo for envher pris ikke skulle ende opp i den lyseblå drakta til City. Deler av planen til Solskjær måtte endres, nå dreide det seg om å tilpasse seg verdens beste/nestbeste spiller – og største ego.

Kult for supporterne og Sir Alex med en gjenforening, for Solskjær ble det en distraksjon som bidro til at han mistet jobben.

LES: Klar til å cashe ut for spiller Martin Ødegaard prøver å…

-Det var en beslutning som var vanskelig å avvise, og jeg følte vi var nødt til å ta sjansen, men det viste seg å være feil, begynner Solskjær til The Athletic.

-… Når man er en gruppe, er alle nødt til å trekke i samme retning. Når tingene ikke gikk bra, kunne du se visse spillere og egoer som kom frem, forteller Solskjær i intervjuet.

LES OGSÅ: Tror de skal klare å klemme ut et ja fra Eden…

Ingen artikler å vise