Der kom budet som knuser Neymar sin rekord fra 2017

0
329
Kylian Mbappe

Det ser ut til at Paris Saint-Germain er i ferd med å bli kvitt verdens største primadonna Kylian Mbappé. – Den franske hovedstadsklubben stor bak tidenes største kjøp da de hentet Neymar fra Barcelona for 222 millioner euro. Nå kan de overraskende stå for tidens største salg.

Al Hilal som har diktatorpenger i ryggen har lagt inn et formelt bud på 300 millioner euro til Paris Saint-Germain på Kylian Mbappé.

Les: Tottenham-styreleder Daniel Levy står igjen med en krystallklar enten eller

Ifølge den franske storavisen L’Equipe skal PSG være klare til å godta budet fra Al Hilal og at de naturlig nok har gitt skal gitt den saudiarabiske klubben tillatelse til å snakke med Mbappé.

Det spanske mediet Relevo skriver at avtalen ville beløpe seg til 700 millioner euro for en kontrakt på et år. Hvis det blir en realitet, vil Mbappé bli den desidert best betalte spilleren i verden.

L’Equipe hevder også at det er planlagt et møte mellom PSG og Barcelona i løpet av dagen for å diskutere Barcas interesse i Mbappé. Den katalanske storklubben skal ikke ha midler til å betale en høy overgangssum for franskmannen, men de skal angivelig være villige til å la flere spillere gå motsatt vei for å sikre seg Mbappés signatur.

Chelsea, Manchester United, Inter og Tottenham blir også omtalt som klubber som er interessert i 24-åringen, i tillegg til storfavoritten Real Madrid.

Les: Marcel Sabitzer tilbake i Bayern München trenger ikke pakke ut av eskene

Ingen artikler å vise