Den danske manageren aner ikke hva som skjer videre hos Blackburn

0
223
Dansken takket nei til andre fristende tilbud, nå kommer "takken". (foto: blackburn, twitter)

Siden 2021 har tradisjonsrike Blackburn vært eid av det indiske konsortiet V H Group. Før forrige sesong hentet eierne inn dansken Jon Dahl Tomasson, som umiddelbart viste han en som skapt for engelsk fotball. Debutsesongen på balløya og hos Blackburn, endte med 7. plass i Championship, holdt utenfor fra Premier League-playoff med dårligere målforskjell. Nå rigges det for å ta det neste steget, eller rettere sagt: Manageren trodde det ble rigget for det neste steget.

Leeds prøvde seg i sommer om å overtale dansken til å ta over trenerjobben, Feyenoord det samme, viftende med Champions League-billett. Den tidligere danske landslagsspilleren ble på sin post, men skjønte snart at planen for neste sesong hos Blackburn ikke var som han ble forespeilet.

LES: Mathys Tel seiler opp til å bli en viktig brikke i Harry Kane-avtalen

-Vi mistet 23 mål i Ben Brereton Diaz og Bradley Dack, to fantastiske spillere. To spillere som fylte stor del av budsjettet, så jeg forventer at det kommer noen inn. Jeg er fornøyd med de tre vi har hentet inn… men vi mangler målscorere med alle sjansene vi skaper, sa Blackburn-manageren tidligere i måneden ifølge The Mirror.

Den engelske avisen hevdet da at dansken vurderte å trekke seg fra jobben. Under uken før sesongstart innrømer Dahl Tomassen at han ikke vet hva som skjer fremover.

På spørsmål hvordan hans fremtid som Blackburn-manager ser ut, var svaret ærlig.

-Det er en uklar situasjon. Jeg sa ja til et prosjekt som har endret seg fullstendig. Målstolpene flytter på seg når du endrer budsjettet, og det samme bør skje med ambisjonene, sier Dahl Tomasson ifølge LancsLIve.

Det engelske mediet hevder det er endrede skatteregler i India som har tvunget eierne til å foreta store økonomiske nedjusteringer hos Blackburn.

LES OGSÅ: Henter inn tidligere toppscorer i Eliteserien

 -Personlig mener jeg vi ikke kan holde supporterne i det uvisse. Vi er nødt til å være ærlige, avslutter Blackburn-manageren.

5. august kommer West Bromwich til Ewood Park for sesongstart, det er ingen garanti for at Jon Dahl Tomasson står på sidelinja og leder Blackburn. Hjælp!

Ingen artikler å vise