De kjøpte klubben for lånte penger for snart 20 år siden

0
163
"Tiden har kommet" for The Glazers - kanskje

Jeg skal innrømme jeg blir lettere kvalm og uvel hver eneste gang jeg blir nødt til å skrive noen om Glazer-familien. Siden de kjøpte klubben for lånte penger for snart 20 år siden har de loppet ut det de kan i utbytte og overføring av personlige lån til klubben. – Beregningene sier de har tappet omtrent 20 milliarder kroner så langt.

Gleden var stor da det ble klart at klubben ble lagt ut for salg i høst, men den gleden ser ut til å bli kortvarig. Familiens enorme grådighet gjør at de nå trykker på pause knappen for salg til tross for at budene som er levert inn er flere ganger høyere enn den faktiske verdien på klubben.

Les: Football-Insider: Samtaler i gang med Pochettino

The Telegraph melder at ingen av budene så langt er akseptert, Sjeik Jassim bin Hamad al-Thani og sir Jim Ratfcliffe har begge gått offentlig ut med at de har lagt inn bud. Budene skal ligge på 4,5 milliarder pund, eller oversatt til norske penger 56,25 milliarder kroner. Eierne fansen hater vil nemlig ha 6 milliarder pund.

Får de det vil Glazer-familien ha rasket med seg over 90 milliarder kroner. !!

Alle seks Glazer-søsknene har sine egne intensjoner og ønsker for salget, noe som fører til en viss ubesluttsomhet.

Telegraph mener en salgssum trolig ender et sted mellom Glazer-familiens krav og budene som har kommet inn, og at et salg mest sannsynlig skyves til etter sesongen.

Med Glazer som eiere har tiden stått stille på Old Trafford og treningsanlegget Carrington, et ris bak speilet er at Glazer blir for alltid og at de henter inn noen andre som kan betale for videreutvikling av stadion og treningsfasiliteter.

Et alternativ til å selge klubben er å ta inn investorer, som kan bidra til å videreutvikle Old Trafford og klubbens treningsanlegg ved Carrington.

Da Avram Glazer var til stede under søndagens finale (noe han nesten aldri er) ble volumet skrudd ytterligere opp, og «We want Glazers out» runget tidvis over Wembley.

Ligacuptriumfen mot Newcastle var Manchester Uniteds første tittel siden 2017.

Ingen artikler å vise