Bloomberg: Klart for eierskifte hos Everton

0
119
Dyche i kjent stil. (foto: everton, twitter)

I Premier League har vi gjentatte ganger sett at penger ikke kjøper toppresultater. Todd Boehly og Chelsea-eierne dro i gang tidenes handleturer, men snublet i lissene i sin første sesong i verdens tøffeste liga. Everton-eieren har i smertelig mange år sprøytet inn hundrevis av millioner pund i spillerkjøp og managere, en titt på tabellen de siste sesongene sier sitt om resultatet. Nå venter eierskifte på Goodison Park, men Everton-supporterne bør avvente med å ta den store bølgen.

Prosessen har pågått en god stund, ifølge Bloomberg er det amerikanske investeringsfirmaet 777 Partners tett på å kjøpe Everton. I mai var MSP Sports Capital på vei inn som ny eier, men det ble aldri noen avtale med Farhad Moshiri. 777 Partners trakk seg fra prosessen, men ifølge Bloomberg har investeringsfirmaet og Moshiri jobbet seg frem til signeringsbordet.

LES: Klart for eierskifte hos Everton, men supporterne bør vente med å ta bølgen

Everton-supporterne har lenge vært misfornøyd med investeringene til Moshiri (ikke overraskende når resultatene uteblir), denne gangen får de en eier som allerede er storaksjoner eller eier av klubbene Genoa, Standard Liege, Vasco de Gama, Hertha Berlin, Melbourne Victory og den franske divisjonsklubben Red Star FC.

Før Everton-supporterne nå tar bølgen, er det greit å føye til at Standard Liege-supportere har vist sin store misnøye med amerikanerne, mens Hertha Berlin og Genoa begge rykket ned fra respektive Bundesliga og Serie A etter at amerikanerne kjøpte seg inn.

LES: Daily Mail: Har nødløsning på vingen – kan signere free agent med Premier League-erfaring

Ikke akkurat lovende for Everton-supporterne, som med et nødskrik slapp turen inn i Championship-heisen forrige sesong.

Ingen artikler å vise