AC Milan og Rafael Leao i samtaler om en ny avtale

0
186
Godt å se at det fortsatt er smil å spore hos Chelsea. (foto: chelsea, twitter)

Etter et utrolig år på transfermarkedet hvor Chelsea har brukt enorme summer på på spillere har resultatene uteblitt. Av alle spillerene Todd Boehly har brukt pengene sine på er det vel kanskje bare et par av dem som har forsterket laget? Kanskje ikke det en gang?

Etter bomkjøpet av Aubameyang i sommer og kun ett mål på de seks siste kampene virker som at Potter endelig har gitt beskjed om hva han virkelig trenger.

SISTE: Superstjerne anklaget for voldtekt

Det pågår for tiden samtaler mellom AC Milan og Rafael Leao om en ny avtale, og etter å ha fulgt med på kantspillerens talent i noen tid, har Fabrizio Romano uttalt at Chelseas interesse har avtatt etter kjøpefesten i januar.

Rafael Leao kommer neppe til Stamford Bridge

Leao har utviklet seg til en av de beste spillerne i Europa de siste to årene og er en viktig brikke i Milans lag. Den portugisiske stjernen skal nå bestemme seg for fremtiden og har blitt tilbudt en femårsavtale med en lønn på €7 millioner pluss tillegg i Milano.

FIFA-kåring: Dette er årets lag i verden

Med pågående samtaler er det usikkert om 23-åringen vil be om mer penger, men skulle han bestemme seg for å forlate til sommeren, har Chelseas interesse avtatt etter å ha signert Mykhailo Mudryk for store penger i januar.

Potter har også Raheem Sterling og Christian Pulisic i den posisjonen, og med Graham Potter som trenger en spiss som scorer mål neste sesong, ville det ikke være fornuftig å bruke store penger på nok en venstreving.

Ingen artikler å vise