17-åring med kontrakt på Anfield

0
109
Ben Doak

Liverpool har fått et nytt tilskudd i gjengen. 17-åringen Dock, som tidligere har spilt på Celtic har endelig kommet inn i varmen hos Jürgen og gjengen.

Det er like greit først som sist å lære seg navnet Ben Doak. – Den meget spennende 17 år gamle høyrevingen, som også kan spille i alle angripende posisjoner har etter å ha utmerket seg i pre-season fått fornyet tillit av Liverpool.

Liverpool har bekreftet Ben Doak har satt penn til papir på en ny kontrakt på Anfield.

Doak, som kom fra Celtic i fjor sommer, har utmerket seg som en del av Liverpool-akademiet og fanget oppmerksomheten under pre-season da han ble draftet inn i Jürgen Klopps reisegruppe.

Les: Klar til å cashe ut for spiller Martin Ødegaard prøver å…

Siden den gang har 17-åringen fått 13 minutter i Premier League og har vært en ubrukt innbytter i ytterligere tre av Liverpools kamper, da han fortsetter å imponere både Klopp og fansen.

Som en belønning for fremgangen hans bekreftet Liverpool at Doak hadde inngått en ny avtale for å forplikte sin langsiktige fremtid til de røde.

Doak blir sett på som et av de lyseste talentene i Liverpool Academy-oppsettet og har blitt øremerket for en senior internasjonal innkalling av Skottlands landslagssjef Steve Clarke, som var imponert over kantspillerens prestasjon i et nylig U21-oppgjør med Spania.

«Alle som så U21-kampen – og jeg så den – kunne se at han er virkelig god,» sa Clarke om Doak.

«Han er en ung mann som lærer spillet. Jeg tror det er bra for ham å gå bort og spille mot Spania U-21 og være et av høydepunktene i kampen.

«La oss bare se hvordan ting utvikler seg. Han er en ung mann, han er et veldig spennende talent, men noen ganger må du la dem vokse litt.»

Les: Tror de skal klare å klemme ut et ja fra Eden…

Ingen artikler å vise